ontvangstruimte
be brilliant
tijdloos design
out of the box
kantoorfoto
this must be the place
de toegevoegde waarde van kunst
enjoy today
to the happy office
relax
enjoy the day
everything is connected
ontvangstruimte
be brilliant
tijdloos design
out of the box
kantoorfoto
this must be the place
de toegevoegde waarde van kunst
enjoy today
to the happy office
relax
enjoy the day
everything is connected

CREATING HAPPY PLACES

Een goed ontworpen interieur werkt als een magneet. Iedereen voelt zich hiertoe aangetrokken. Om te leven, om te wonen, om te werken, om kopers te verleiden.....Natuurlijk! Hospitality, comfort en functionaliteit. Beleving. Daar draait het allemaal om. Op een verantwoorde manier; duurzaam en circulair waar mogelijk. Een sfeer creëren met een duidelijk resultaat. Heel persoonlijk, op maat gesneden. Dat is wat wij doen. Creating Happy Places voor woningen, projecten en kantoren.

Kantoren

Vandaag de dag draait het om aandacht. Aandacht voor uw medewerkers en relaties. U wilt een weldadige beleving creëren, waar iedereen zich thuis voelt. Het kantoor als ontmoetingsplaats. Een veilige haven waar je jezelf durft te zijn en geïnspireerd wordt het maximale uit jezelf te halen. Een happy place, waar de kernwaarden, visie en identiteit van de onderneming voelbaar zijn. Het interieur als een  magneet om de juiste mensen aan te trekken en te behouden.  Dat is wat wat wij maken. Onze core business: Creating Happy Places. Wij begrijpen de wensen van  medewerkers én die van de u als eindverantwoordelijke en zijn natuurlijk helemaal op de hoogte van de invloed van de werkplek op de productiviteit. Studio Fiks maakt van 'moeten' 'willen'; Willen werken in Happy Places

kantoor-SF1
restyle boekwinkel_cafe
kantoor-SF2

KANTOREN

Studio Fiks brengt sfeer in de werkplek

 

PROJECTEN

 

Studio Fiks laat uw project shinen

Mooi ontwerp maar nog geen duidelijke look en feel? Is het nog niet af maar wilt u wel presenteren? Wij verbeelden uw visie, creëren de sfeer met onze inrichting en styling. Wij maken van uw geweldige ontwerp een fijne beleving met de Wow factor. Zo kunt u uw klant nog beter bedienen, geef je gevoel aan een anders zo kale ruimte. Neem een voorsprong en boek eerder resultaat. Hoe completer, hoe beter. Creating Happy Places with you.

89433B9C-C167-452B-B538-E8F2B8FD7DBA_1_2
projectA_edited
projectd_edited

WONINGEN

 

Studio Fiks, de sfeermakers

Woningen onweerstaanbaar maken voor potentiele kopers, het draait allemaal om de juiste sfeer. Die kan vaak al met relatief kleine ingrepen worden gecreëerd.  Zoveel als mogelijk met uw eigen inrichting, waar nodig aangevuld met onze  meubelen, accessoires en kunst.  En soms is er meer nodig. Wij leveren maatwerk per situatie. Het upliften van uw huis tot een onweerstaanbare happy place. Een handige investering die zich meer dan terugverdient in sneller verkopen en de hogere opbrengst.

Maar... wie weet wilt u helemaal niet meer weg.

083C4620-9CCA-4CB4-8564-5987E7BE1414_1_2
project haarlem
project amsterdam

Studio Fiks, de verkoopversnellers

Wij stylen alle soorten woningen, modelwoning, nieuwbouw of zojuist verbouwd of gekocht. Een compleet interieurontwerp of het restylen van een bestaande situatie. Wij zijn de interieur-ontzorgers; Inrichten, stylen en turn key opleveren voor expats of als u er eenvoudigweg niet de tijd voor kunt vinden of dit graag aan de professional overlaat. Wij creeren een warm thuis voor u. Eigentijds en helemaal conform uw wensen. Creating Happy Places is onze core business.

OVER STUDIO FIKS

Marjolein Band

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Marjolein Band

De drijvende kracht achter Studio Fiks

Marjolein heeft het talent en de ervaring om heel goed aan te voelen hoe mensen denken. Wat ze willen en wat er nodig is om die juiste toon neer te zetten. Zij kan als geen ander een sfeer creëren in het interieur volledig afgestemd op de persoonlijkheid of in de zakelijke markt de identiteit. 

 

Mensen in hun kracht zetten. Of dit nu in de persoonlijke sfeer is of op de werkplek, dat is mijn wens. Deze uitdaging is waarom ik Studio Fiks ben gestart. Vanuit Studio Fiks werk ik met een team van specialisten door het hele land. Natuurlijk ook buiten de landsgrenzen. Want grenzen, die verleg ik graag. Ik denk graag buiten de kaders, maar wel binnen het gestelde budget.  

Doelgericht, praktisch, professioneel en op maat. Mijn kick is het vinden van verrassende oplossingen, om ruimtes en mensen te laten shinen. Creating Happy Places.

 

Opleidingen

Studie Marketing en Economie, Masteropleiding Vastgoedstyling bij het LNV, Interieur Styling, kleuradvies en 3D ontwerpen bij de Nederlandse Interieur Academie, Masteropleiding Vastgoed fotografie bij het internationaal geaccrediteerde (IAHSP) Picture & Space en de beroepsopleiding  Conceptual Feng Shui aan de Feng Shui Academie. 

 

STUDIO FIKS

+31 (0) 6 441 999 09
info@studiofiks.nl

HAARLEM

Nicolaas van der Laanstraat 2D

2013 BM HAARLEM

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

AMSTELVEEN

Laan van Kroonenburg 14

1184 AS AMSTELVEEN

kantoor-SF2