thuiswerkplek
be brilliant
ontvangstruimte
out of the box
kantoorfoto
this must be the place
de toegevoegde waarde van kunst
enjoy today
to the happy office
relax
enjoy the day
everything is connected
thuiswerkplek
be brilliant
ontvangstruimte
out of the box
kantoorfoto
this must be the place
de toegevoegde waarde van kunst
enjoy today
to the happy office
relax
enjoy the day
everything is connected

CREATING HAPPY PLACES

Een goed ontworpen interieur werkt als een magneet. Iedereen voelt zich ertoe aangetrokken. Om te leven, om te wonen, om te werken, om kopers te verleiden. Stijl, comfort en functionaliteit. Beleving. Daar draait het allemaal om. Een sfeer creëren met een duidelijk resultaat. Heel persoonlijk, op maat gesneden. Dat is wat wij doen. Creating Happy Places voor woningen, projecten en kantoren. Van interieuradvies - ontwerp - styling - realisatie.

WONINGEN

 

Studio Fiks, de sfeermakers

083C4620-9CCA-4CB4-8564-5987E7BE1414_1_2
project haarlem
project amsterdam

Studio Fiks, de verkoopversnellers

Wij stylen alle soorten woningen, modelwoning, nieuwbouw of zojuist verbouwd of gekocht. Een compleet interieurontwerp of het restylen van een bestaande situatie. Wij zijn interieur-ontzorgers; Inrichten, stylen en turn key opleveren voor expats of als je er eenvoudigweg niet de tijd voor kunt vinden of dit graag aan de professional overlaat. Wij creeren een warm thuis voor jou. Eigentijds en helemaal conform jouw wensen. Creating Happy Places is onze core business.

675_2160
656_2160
708_1440x960
684_2160

Woningen onweerstaanbaar maken voor potentiele kopers door verkoopstyling, het draait allemaal om de juiste sfeer. Die kan vaak al met relatief kleine ingrepen worden gecreëerd.  Zoveel als mogelijk met je eigen inrichting, waar nodig aangevuld met onze  meubelen, accessoires en kunst.  En soms is er meer nodig. Wij leveren maatwerk per situatie. Het upliften van jouw huis tot een onweerstaanbare happy place. Een handige investering die zich meer dan terugverdient in sneller verkopen en de hogere opbrengst. Onze resultaten uit het verleden geven een garantie voor de toekomst.

059_2160-2
074_2160
2_1
1
5.1

 Verkoopstyling Amsterdam. 

Dit halfvrijstaande woonhuis is
door ons volledig gemeubileerd en gestyled.

 • Investering 3.200,-

 • Verkocht binnen 1,5 maand

 • Opbrengst 85.000 boven de vraagprijs

Verkoopstyling Haarlem. 

Deze villa stond al meer dan 1 jaar te koop zonder kijkers.

 • Investering restyling 7.500,

 • opbrengst 100.000 boven vraagprijs

Verkoopstyling Amsterdam.

Deze stadsvilla stond jaren te koop zonder kijkers.

 • Investering verkoopstyling 9.000,

 • verkocht binnen 2 maanden .

 • verkoopprijs + 250.000  boven laatste vraagprijs

Studio Fiks, de ruimtemakers

Wensen in de leefomgeving veranderen voortdurend. Wij gaan graag met jou in gesprek om deze te vertalen naar fijne, betaalbare oplossingen. Met een creatieve blik, professionele visie en actuele kennis van producten creëeren we leefbare en sfeervolle interieurs. Het kan gaan om het updaten van je huidige inrichting of het opnieuw indelen van de ruimte zodat er bijvoorbeeld een rustige thuiswerkplek ontstaat. Maatwerk voor iedere maat.

 • Je huis aanpassen aan een nieuwe levensfase

 • Opnieuw indelen en inrichten van bestaande ruimtes

 • Totaalconcept bij renovatie of nieuwbouw

 • Advies over kleuren, materialen en stoffering

 • Advies en begeleiding bij aanschaf van meubels, verlichting en accessoires

 • Slimme oplossingen voor kleine ruimtes

 

Vandaag de dag draait het om aandacht. Aandacht voor jouw medewerkers en relaties. Je wilt een weldadige beleving creëren, waar iedereen zich thuis voelt. Het kantoor als ontmoetingsplaats. Een veilige haven waar je jezelf durft te zijn en geïnspireerd wordt het maximale uit jezelf te halen. Een happy place, waar de kernwaarden, visie en identiteit van de onderneming voelbaar zijn. Het interieur als een  magneet om de juiste mensen aan te trekken en te behouden.  Dat is wat wat wij maken. Onze core business: Creating Happy Places. Wij begrijpen de wensen van  medewerkers én die van de u als eindverantwoordelijke en zijn natuurlijk helemaal op de hoogte van de invloed van de werkplek op de productiviteit. Studio Fiks maakt van 'moeten' 'willen'; Willen werken in Happy Places

kantoor-SF1
restyle boekwinkel_cafe
kantoor-SF2

KANTOREN

Studio Fiks brengt sfeer in de werkplek

PROJECTEN

 

Studio Fiks laat jouw project shinen

Mooi ontwerp maar nog geen duidelijke look en feel? Is het nog niet af maar wil je wel presenteren? Wij verbeelden jouw visie, creëren de sfeer met onze inrichting en styling. Wij maken van jouw geweldige ontwerp een fijne beleving met de Wow factor. Zo kun jij je klant nog beter bedienen, geef je gevoel aan een anders zo kale ruimte. Neem een voorsprong en boek eerder resultaat. Hoe completer, hoe beter. Creating Happy Places with you.

89433B9C-C167-452B-B538-E8F2B8FD7DBA_1_2
projectA_edited
projectd_edited

OVER STUDIO FIKS

Marjolein Band

 • LinkedIn - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle

Marjolein Band

De drijvende kracht achter Studio Fiks

Marjolein heeft het talent en de ervaring om heel goed aan te voelen hoe mensen denken. Wat ze willen en wat er nodig is om die juiste toon neer te zetten. Zij kan als geen ander een sfeer creëren in het interieur volledig afgestemd op de persoonlijkheid of in de zakelijke markt de identiteit. 

 

Mensen in hun kracht zetten. Of dit nu in de persoonlijke sfeer is of op de werkplek, dat is mijn wens. Deze uitdaging is waarom ik Studio Fiks ben gestart. Vanuit Studio Fiks werk ik met een team van specialisten door het hele land. Natuurlijk ook buiten de landsgrenzen. Want grenzen, die verleg ik graag. Ik denk graag buiten de kaders, maar wel binnen het gestelde budget.  

Doelgericht, praktisch, professioneel en op maat. Mijn kick is het vinden van verrassende oplossingen, om ruimtes en mensen te laten shinen. Creating Happy Places.

 

Opleidingen

Studie Marketing en Economie, Masteropleiding Vastgoedstyling bij het LNV, Interieur Styling, kleuradvies en 3D ontwerpen bij de Nederlandse Interieur Academie, Lichtopleiding Interieurprofessional, Masteropleiding Vastgoed fotografie bij het internationaal geaccrediteerde (IAHSP) Picture & Space en de beroepsopleiding  Conceptual Feng Shui aan de Feng Shui Academie. 

 

STUDIO FIKS

+31 (0) 6 441 999 09
info@studiofiks.nl

HAARLEM

Tugelastraat 3F

2021TA  HAARLEM

 • LinkedIn - Black Circle
 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram

AMSTELVEEN

Laan van Kroonenburg 14

1184 AS AMSTELVEEN

89433B9C-C167-452B-B538-E8F2B8FD7DBA_1_2