rumoerige
kantoortuin
wordt fijne flex werkplek

van kantine
naar
werk-café

akoestiek,
schone lucht,
prettig licht

sfeer brengt mensen
bij elkaar

interieur 
afstemmen  op identiteit

Blue Monday
wordt
Blije Maandag

CREATING HAPPY OFFICE PLACES

De eisen aan een goede werkplek zijn meeromvattend dan een ergonomische bureaustoel. De juiste sfeer is bepalend, een sfeer die past bij jouw identiteit. Een sfeer die de juiste mensen aantrekt. Sfeer is een totaalplaatje voor al je zintuigen. Licht, geluid, geur, kleur en positiviteit. Je voelt het direct als je binnenkomt. Studio Fiks  legt graag de vinger op de zere plek in jouw kantoor. Een open en eerlijke visie en plan van aanpak. Sfeer als verbinder, sfeer voor inspiratie en productiviteit. Studio Fiks; Creating Happy Office Places voor resultaat.

 

van kaal
kantoor naar warme werkplek

brengt de
WOW
factor

akoestiek,
schone lucht,
prettig licht

verbeelden
van uw visie

brengt uw bouwproject
tot leven

kunst geeft een uplift en maakt het persoonlijk

CREATING HAPPY PROJECT PLACES

Kom je als architect tijd tekort, moet je onverwacht eerder presenteren. Wil je de concurrentie voor blijven en jouw klanten een beter beeld geven? Warm maken voor jouw project. Wij komen graag langs en gaan met je in overleg hoe wij dit gaan creëren. Want net als bij jou, zit creëren in ons bloed. Daarom begrijpen wij elkaar en wordt creating happy project places onze gezamenlijke missie.

 

maakt
van kijkers
kopers

THUIS
is waar je
wil zijn

minder
is soms meer!
Maar niet zonder sfeer...

maakt van een huis een thuis

sfeer is als
een warme jas
in een koude winter

BEHAAGLIJK

CREATING HAPPY LIVING  PLACES

Een huis kopen is een heel persoonlijke en ook grote beslissing. Rationele zaken bepalen de kaders, maar het gevoel bepaalt de keuze. Dit gevoel kan je creëren, dat is onze specialiteit

Wil je verhuizen, dan brengen wij  graag die sfeer. Hetzij in het huis dat je wilt verkopen, hetzij in het huis waar je gaat wonen.  Wij brengen jouw wensen in kaart, bekijken de woning en stellen een plan van aanpak op. Creating Happy Living Places start natuurlijk met een heldere propositie. Wij hebben kant en klare pakketten samengesteld en uiteraard bieden wij maatwerk toegespitst op uw specifieke behoefte.

STUDIO FIKS

+31 (0) 6 441 999 09
info@studiofiks.nl

HAARLEM

Tugelastraat 3F

2021TA  HAARLEM

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

AMSTELVEEN

Laan van Kroonenburg 14

1184 AS AMSTELVEEN