top of page

Keuken Make Over - hoe doe je dat?Eindelijk! Je hebt een nieuw huis kunnen kopen en je kunt verder met die nieuwe fase in je leven. Je hebt een levendig gezin met opgroeiende kinderen dat de nodige aandacht vraagt.....maar ooooh die rommel in huis altijd! Het werkt verstorend, je voelt je erdoor geïrriteerd - we houden toch allemaal van een fijn opgeruimd huis? Dat geeft rust. Zodat jullie je op elkaar kunnen richten.

Ik laat je zien hoe jij je droomkeuken en rust realiseert. Met een paar ingrepen.

NA

Hoe dan?
Op de voor- foto zie je een groot contrast tussen de kleuren van de kastjes, het aanrechtblad en de muur. Het oogt niet zo gezellig en zeker niet als 'een geheel'; de aandacht wordt getrokken naar alle losse spullen op het aanrecht. Nieuwe keuken dan maar bestellen? Niet nodig.


1. De grootste verandering realiseer je door de achterwand in een donkere kleur te schilderen. En dan bedoel ik echt donker, dus zwart, diepblauw of heel donkergrijs. Alles wat op het aanrecht licht valt als tegen die donkere wand als het ware weg. Het geeft rust aan het oog.


2. de keukenkastjes laten wrappen. Er zijn gespecialiseerde bedrijven die dit heel professioneel aanpakken. In dit geval hebben we voor een donkere grijs gekozen, waardoor muur, aanrechtblad en kastjes 1 geheel vormen.


3. goede verlichting, nieuwe greepjes en in dit geval een mooie wandplank


Resultaat: meer gezelligheid en rust in huis!
Comentarios


bottom of page