VERBOUWING MONUMENT

De bewoners van dit Haarlemse Van Loghem huis hadden de wens om de relatief kleine ruimtes op de bgg te verbinden, eetkamer, zitkamer en keuken. We hebben een ontwerp gemaakt waar een kookeiland is opgenomen.

De wens was meer warmte en eenheid in het interieur. Het balkenplafond, de klassieke vlakverdeling in de ramen en in de inbouwkast in de eetkamer geven het huis de typische uitstraling, maar kunnen ook onrustig ogen als er ‘teveel gebeurt’. Daarom zijn de deur en kast in dezelfde roze kleur van de wand geschilderd.

Op de vloer is gekozen voor marmoleum voor een warme uitstraling, een kleurpalet met warme en koele tinten voor een harmonieus geheel.

De designmeubels van Artifort en Montis zorgen voor een modern contrast in het klassieke huis.


Recent Posts

See All

Interieurontwerp en uitvoering. Deze loft is helemaal gestript; de wens van de bewoners was ‘een happy place’. We hebben gekozen voor een wit betonnen vloer door het hele huis vanwege het ruimtelijke