top of page
IMG_2849_edited.jpg

Marjolein Band

OVER STUDIO FIKS

Marjolein Band

Owner Studio Fiks

Kleuren en vormen, ruimte en licht; ze vormen in hun specifieke samenstelling een omgeving die ons welbevinden bepaalt. Waarom voel je je in de ene ruimte prettiger dan in de andere? Dat fascineert mij mateloos.

Harmonie zoeken en vinden; ik doe het van nature. Ruimtes vormgeven. Ik hou van gezelligheid, bedenk een mooie mix van kleuren, prints en materialen bij elkaar voor een heerlijke sfeer. Kleur is een echte smaakmaker in mijn ontwerpen. Net wat de ruimte nodig heeft en past bij de bewoners. Ik help je wel uit je comfortzone.

Door een plezierige, inspirerende omgeving te creëren zet ik de bewoners in hun kracht.  Of dit nu in de persoonlijke sfeer is of op de werkplek, dat is mijn wens. Vanuit Studio Fiks werk ik met een team van specialisten door het hele land. 

Studio Fiks werkt doelgericht, praktisch, professioneel en op maat. Mijn kick is het vinden van verrassende oplossingen, om ruimtes en mensen te laten shinen. Kortom, Creating Happy Places.

 

Opleidingen

Een leven lang leren is mijn motto; Studie Marketing en Economie, Masteropleiding Vastgoedstyling bij het LNV, Interieur Styling, kleuradvies en 3D ontwerpen bij de Nederlandse Interieur Academie, Lichtopleiding Interieurprofessional, Masteropleiding Vastgoed fotografie en de beroepsopleiding Conceptual Feng Shui aan de Feng Shui Academie. 

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE VISIE VOOR JULLIE HAPPY PLACE?

bottom of page