top of page

INTERIEUR

verlichting-hanglamp-Zanta.jpg

Bouwplannen?
Het moment voor 

een lichtplan

Je mist de ambiance in je interieur?

0d5ab606eb2aa4bc7dbf12932e062029.jpg

Geen licht om te lezen, te licht om film te kijken?

flos-hanglamp-configuratie-michael-anast

Uitgekiend 
lichtplan laat je interieur stralen

Denk er niet te licht over !

Waar moeten alle stopcontacten en lichtpunten?

luceplan-hanglamp-mesh.jpg

Lichtadvies: de essentiële kers op de cake 

Verlichting maakt of kraakt de ambiance. Te licht voor de gezelligheid, geen licht om te lezen? Iedere functie heeft zijn eigen wensen. Bij het maken van een lichtadvies maken we een analyse, daaruit komt een zogeheten 'vlekkenplan', we bepalen het type licht  en maken een layered lighting plan waarin ambient-, functie- en accentverlichting zijn samengevoegd. We presenteren het inclusief voorstel voor de armaturen.  Bij het ontwerp komen alle lichtpunten en stopcontacten aan de orde. Ga je een huis bouwen dan is dat natuurlijk hét moment voor een doortimmerd lichtplan.  Maar ook in een bestaande situatie is er een wereld te winnen met een fijn lichtadvies. Een goed lichtplan is essentieel voor de aangename ambiance. StudioFiks laat je interieur stralen .

CREATING HAPPY PLACES

Tarieven voor lichtadvies

tarieven

LICHTPLAN

In een intakegesprek bespreken we je wensen, de technische mogelijkheden en je budget voor de ruimte - bijvoorbeeld de begane grond met aangrenzend de keuken. Vervolgens ontwikkelen we het lichtplan:

  -  een lichtconcept vertaald in een moodboard

  -  een 2D plattegrond waarop de posities van de verschillende           soorten licht en het type armaturen zijn ingetekend

   - armaturen overzicht en renvooi

   - schakelplan

   - gepresenteerd in een handzaam designboekje

 

* Prijs is indicatie op basis van 1 verdieping ca. 80m2

MAATWERK

Heb je bouwplannen, heb je een nieuwbouw huis gekocht of ga je echt ingrijpend verbouwen. Dan is het een goed moment om over een uitgekiend lichtplan na te denken. In dat geval werken we kijken we min om meer vanaf een blank canvas. Om het lichtplan te kunnen maken is een grove interieurindeling van meubelopstelling en/of keuken gewenst, daar kunnen we je ook bij helpen. We inventariseren graag de wensen en bespreken de mogelijkheden. 

bottom of page