top of page

Recente projecten, klik op de foto's voor de complete weergave

CREATED HAPPY PLACES

Verbouwing
Van Loghem monument
in Haarlem

De eigenaren van dit Haarlemse Van Loghem huis hadden het plan om de relatief kleine ruimtes op de begane grond met elkaar te verbinden voor een ruimtelijker beleving. De eetkamer, zitkamer en keuken. 

Ook was er de wens voor meer warmte en eenheid in het interieur. Het balkenplafond, de klassieke vlakverdeling in de ramen en in de inbouwkast in de eetkamer geven het huis een prachtig klassieke uitstraling. Hiermee hebben we in ons ontwerp rekening mee gehouden door een doordacht kleurenplan toe te passen.

De designmeubelen van Artifort, Montis en Moooi zorgen voor een spannend contrast in het klassieke huis.

Nieuwbouw
Oegstgeest

Interieurontwerp – een warm en stijlvol interieur voor dit ondernemersechtpaar. Sfeerbeelden, indeling, kleur en materialenplan en 3D visuals. Uitvoering medio 2023

Kleur & styling advies
Villa Bloemendaal

De bewoners van deze villa wilden graag meer warmte in huis ervaren. Zij waren wat uitgekeken op de witte muren ( RAL 9010) en wensten meer sfeer. De uitgebreide kunstcollectie oogde wat onrustig tegen de witte wanden. We hebben een eigentijds kleurpalet van warme en neutrale tinten samengesteld; alle ruimtes zijn voorzien van kleur, passend bij de lichtinval en het aanwezige meubilair.  Extra accessoires zijn toegevoegd voor meer sfeer en een huiselijk gevoel.

Appartement Haarlem
Interieurontwerp en realisatie

De loft is helemaal gestript; de wens van de bewoners was ‘een happy place’, met kleur en karakter. Maar ook met rust.  We hebben gekozen voor een wit betonnen vloer als basis voor alle ruimtes. De kamers hebben een sprankelend kleurpalet gekregen, dat mooi blend met het toegepaste behang. Het geeft de kamers diepte en sfeer; een natuurlijke tegenhanger die nodig is voor het vele licht dat binnenvalt. De ruimtes zijn hierdoor mooi en harmonieus tot leven te gekomen.