top of page

CREATED HAPPY PLACES

Interieurontwerp en verbouwing Haarlems familiehuis

Met veel plezier  hebben wij dit verbouwingsproject van een prachtig herenhuis in Haarlem opgeleverd. De begane grond werd grondig aangepakt. De vloer werd geïsoleerd en er vloerverwarming werd aangelegd door hierin gespecialiseerde partijen. Daarna is een prachtige beton cire vloer aangebracht, met een zachte en matte uitstraling.Vervolgens kwam er na een indelingsplan een verbeterde indeling. De deur werd verplaatst, er kwam een nieuwe keuken met eiland, een professioneel lichtplan, kleur- behang en materialenplan en tot slot een meubelvoorstel om er een fantastisch leefhuis van te maken. In het kleurplan verbonden we binnen en buiten; de lange en hoge wanden vroegen echt om wat power. Het Arte behang is een echte eyecatcher geworden.

Interieurontwerp Haarlems Monument

Wij werden benaderd door de  nieuwe bewoners van dit statige monument in Haarlem die de wens hadden om er een warm en kleurrijk thuis van te maken. Met respect voor de talrijke aanwezige originele details is het totaalontwerp tot stand gekomen. De nog aanwezige - práchtige tegels in de entree vormden het vertrekpunt hiervan.  Fantastische opdracht!

Interieurontwerp Nieuwbouwwoning
Oegstgeest

Interieurontwerp – een warm en stijlvol interieur voor dit ondernemersechtpaar. Sfeerbeelden, indeling, kleur en materialenplan en 3D visuals. Uitvoering van het plan is gepland eind 2023

Kleur- & styling advies
Villa Bloemendaal

De bewoners van deze villa wilden graag meer warmte in huis ervaren. Zij waren uitgekeken op de witte muren ( RAL 9010) en wensten meer sfeer. De uitgebreide kunstcollectie oogde wat onrustig tegen de witte wanden en kwam daardoor niet goed tot haar recht. We hebben een eigentijds kleurpalet van warme en neutrale tinten samengesteld; alle ruimtes zijn voorzien van kleur, passend bij de lichtinval en het aanwezige meubilair.  Extra accessoires zijn toegevoegd voor meer sfeer en een huiselijk gevoel.