top of page

CREATED HAPPY PLACES

Recente projecten, klik op de foto's voor de complete weergave

Metamorfose van een herenhuis

De eigenaren van dit prachtige herenhuis, een dynamisch gezin, gaven ons opdracht om een interieurontwerp te maken waarbij de beschikbare ruimte optimaal gebruikt zou worden.  Een grote renovatie volgde, met als resultaat: een heel persoonlijk en warm familiehuis

Verbouwing
Van Loghem monument
in Haarlem

De eigenaren van dit Haarlemse Van Loghem huis hadden het plan om de relatief kleine ruimtes op de begane grond met elkaar te verbinden voor een ruimtelijker beleving. De eetkamer, zitkamer en keuken. 

Ook was er de wens voor meer warmte en eenheid in het interieur. Het balkenplafond, de klassieke vlakverdeling in de ramen en in de inbouwkast in de eetkamer geven het huis een prachtig klassieke uitstraling. Hiermee hebben we in ons ontwerp rekening mee gehouden door een doordacht kleurenplan toe te passen.

De designmeubelen van Artifort, Montis en Moooi zorgen voor een spannend contrast in het klassieke huis.

Nieuwbouw
Oegstgeest

Interieurontwerp – een warm en stijlvol interieur voor dit ondernemersechtpaar. Sfeerbeelden, indeling, kleur en materialenplan en 3D visuals. Uitvoering medio 2023

Kleur & styling advies
Villa Bloemendaal

De bewoners van deze villa wilden graag meer warmte in huis ervaren. Zij waren wat uitgekeken op de witte muren ( RAL 9010) en wensten meer sfeer. De uitgebreide kunstcollectie oogde wat onrustig tegen de witte wanden. We hebben een eigentijds kleurpalet van warme en neutrale tinten samengesteld; alle ruimtes zijn voorzien van kleur, passend bij de lichtinval en het aanwezige meubilair.  Extra accessoires zijn toegevoegd voor meer sfeer en een huiselijk gevoel.