top of page

CREATING HAPPY PLACES

moodboard project haarlem_edited.jpg

INTERIEURADVIES VAN ONTWERP TOT PROJECTBEGELEIDING

Vanaf het ontwerp tot aan de oplevering. Wij kunnen je helemaal 'ontzorgen'. Wij weten van de spreekwoordelijke hoed en de rand. Het ontwerp, de presentatie, de communicatie met de vakmensen, controle, planning en inkoop. Geef aan wat je uit handen wilt geven. Wij pakken het graag op.  

interieurontwep
Plattegrond 2021-12-16 13550500000.jpg

Interieur ontwerp:

compleet tot in de details

Een volledig ontwerp, waarbij overal aan is gedacht en wat helemaal  is uitgewerkt. Alle kleuren, materialen, stijlen en (maatwerk)meubels vormen een harmonieus en spannend geheel. Passend bij jullie leefstijl en persoonlijkheid. Het ontwerp wordt visueel gemaakt door 2D en  3D beelden en in een uitgebreide presentatie verwerkt.  

 • Intake thuis, wensen bespreken

 • Sfeer/ moodboard/ concept

 • Kleur & materialen voorstel

 • 2 indeling variaties op plattegrond

 • Meubel plan 

 • Raambekleding 

 • Lichtplan 

 • 3D visualisaties ruimtes (meerprijs)

 • 3 contact momenten (2 live en 1 online)

 • 1 aanpassingsronde

 

           

kleur / styling advies

Kleur & Styling advies aan huis:

direct meer sfeer in huis

Als je iets in huis wilt veranderen, maar je weet niet hoe, dan is dit advies iets voor jou. Misschien wil je meer kleur, maar je weet niet zo goed welke.

Of je nieuwe huis is opgeleverd, alles staat maar er ontbreekt nog sfeer. Het is voor je gevoel nog niet af. Wij komen bij jou thuis en gaan samen met jou aan de slag. In 2 uur kunnen we veel doen, is er meer tijd nodig dan kunnen we een vervolgafspraak maken.

 • Styling en kleuradvies bij jou thuis of bij ons in de studio (2 uur)

 • Mondelinge inspiratie, ideeën en advies

 

     

DSC03656-2_edited.png
DSF6134_edited_edited.jpg

Nieuwbouw

dé kans om je droomhuis te realiseren

Er komt in een vroeg stadium al veel op je af. We starten altijd met het goed in kaart brengen van je wensenpakket, je voorkeuren, het budget, de gewenste sfeer en de functionele doelen; het concept. Daarna gaan we aan de slag met het ontwerp en de indeling. Deze is bepalend voor het lichtplan dat al in een vroeg stadium naar de aannemer gaat. Daarna komen aan bod het kleur- en materialenplan, het vloeradvies, het meubelplan en de raambekleding. Alles voegen we samen tot een sprankelende eenheid. In de eindpresentatie wordt in het 3D model zichtbaar hoe de gemaakte keuzes in kleuren en materialen, uitpakken. Jouw droomhuis komt tot leven. 

Daarna kunnen we je helpen met de realisatie, zoals het regelen en organiseren van vakmensen, de inkoop van verlichting en meubels. 

 

nieuwbouw

Verkoopstyling:

dé tool voor het beste verkoopresultaat

Je wilt het beste uit de verkoop van je huis halen. Daarom is het essentieel je huis optimaal tot zijn recht laten komen. Alle focus op het huis, de sfeer, het licht, het uitzicht en de details. Dat vraagt om meer dan opruimen.

Verkoopstyling is een marketingtool. Snappen wat belangrijk is voor de potentiële kopers, want kopen is emotie. Weten wat ze willen zien, moeten zien en hoe ze de pluspunten optimaal ervaren. Wij adviseren, stylen en verhuren meubels en accessoires. Maar ook schilderwerk of andere klussen verzorgen wij daar waar nodig. Alles in 1 hand om jou te ontzorgen.

Een relatief kleine investering in je vastgoed die je dubbel en dwars terugverdient.

In elke markt.

 

verkoopstyling heemstede
Verkoopstyling
bottom of page