top of page

CREATING HAPPY PLACES

moodboard project haarlem_edited.jpg
Concept Heemstede

INTERIEURADVIES VAN ONTWERP TOT PROJECTBEGELEIDING

Vanaf het ontwerp tot aan de oplevering. Wij kunnen je helemaal 'ontzorgen'. Wij weten van de spreekwoordelijke hoed en de rand. Het ontwerp, de presentatie, de communicatie met de vakmensen, controle, planning en inkoop. Geef aan wat je uit handen wilt geven. Wij pakken het graag op.  

interieurontwep
Plattegrond 2021-12-16 13550500000.jpg

Interieur ontwerp:

compleet tot in de details

Een volledig ontwerp, waarbij overal aan is gedacht en wat helemaal  is uitgewerkt. Alle kleuren, materialen, stijlen en meubels vormen een harmonieus en spannend geheel. Passend bij jullie leefstijl en persoonlijkheid. Het ontwerp wordt visueel gemaakt door  3D beelden en in een uitgebreide presentatie verwerkt.  

 • Intake thuis, wensen bespreken

 • Sfeer/ moodboard/ concept

 • Kleur & materialen voorstel

 • 2 indeling variaties op plattegrond

 • Meubel plan 

 • Raambekleding 

 • Lichtplan 

 • 3D visualisaties ruimtes (meerprijs)

 • 3 contact momenten (2 live en 1 online)

 • 1 aanpassingsronde

 

StudioFiks, creating a happy place for you                 

kleur / styling advies

Kleur & Styling advies:

direct meer sfeer in huis

Je wilt veranderen in huis maar je weet niet hoe. Je wilt kleur op je muur maar durft niet te kiezen. Een gezelligere sfeer in huis creëren?  Je nieuwe huis is opgeleverd, alles staat maar er ontbreekt nog sfeer? Het is voor je gevoel nog niet af. Wij komen bij jou thuis en gaan samen met jou aan de slag. Misschien een andere indeling? Vaak kunnen kleine aanpassingen al een hele verandering zijn. Verzamel vooraf zoveel mogelijk vragen en foto’s die je aanspreken, zodat we de tijd optimaal kunnen benutten.

 • Styling en kleuradvies bij jou thuis (2 uur)

 • Mondelinge inspiratie, ideeën en advies

 • Antwoord op al je vragen

 

StudioFiks, de gids naar je happy place                 

DSC03656-2_edited.png
DSF6134_edited_edited.jpg

Nieuwbouw

dé kans om je droomhuis te realiseren

Er komt in een vroeg stadium al veel op je af. We starten altijd met het goed in kaart brengen van je wensenpakket, je voorkeuren, het budget, de gewenste sfeer en de functionele doelen; het concept. Daarna gaan we aan de slag met het ontwerp en de indeling. Deze is bepalend voor het lichtplan dat al in een vroeg stadium naar de aannemer gaat. Daarna komen aan bod het kleur- en materialenplan, het vloeradvies, het meubelplan en de raambekleding. Alles voegen we samen tot een sprankelende eenheid. In de eindpresentatie wordt in het 3D model zichtbaar hoe de gemaakte keuzes in kleuren en materialen, uitpakken. Jouw droomhuis komt tot leven. 

Daarna kunnen we je helpen met de realisatie, zoals het regelen en organiseren van vakmensen, de inkoop van verlichting en meubels. 

 

StudioFiks custom made happy places.

Lichtplan:

de onmisbare schakel naar meer woongeluk

Verlichting maakt of kraakt de ambiance. Te licht voor de gezelligheid, geen licht om te lezen? Iedere functie heeft zijn eigen wensen. Bij een lichtadvies maken we een analyse van de functies in een ruimte, daaruit volgt een zogeheten 'vlekkenplan'.Aan de hand van deze analyse bepalen we het type licht op welke plaats. Zo ontstaat een plan waarin ambient-, functie- en accentverlichting zijn samengevoegd.  Bij het ontwerp komen ook alle licht- en electrapunten aan de orde. Ga je een huis bouwen dan is dat natuurlijk hét moment voor een doortimmerd lichtplan.  Maar ook in een bestaande situatie is er een wereld te winnen met een fijn lichtadvies. Je veilig en geïnspireerd voelen in je huis, valt en staat bij een goede verlichting. 

 

StudioFiks laat je interieur stralen .

b9d0c47e66baddf8babacb18c2ae7c6b_edited.jpg
nieuwbouw
lichtplan
Verkoopstyling
verkoopstyling heemstede

Verkoopstyling:

dé tool voor het beste verkoopresultaat

Je wilt het beste uit de verkoop van je huis halen. Daarom is het essentieel je huis optimaal tot zijn recht laten komen. Alle focus op het huis, de sfeer, het licht, het uitzicht en de details. Dat vraagt om meer dan opruimen.

Verkoopstyling is een marketingtool. Snappen wat belangrijk is voor de potentiële kopers, want kopen is emotie. Weten wat ze willen zien, moeten zien en hoe ze de pluspunten optimaal ervaren. Wij adviseren, stylen en verhuren meubels en accessoires. Maar ook schilderwerk of andere klussen verzorgen wij daar waar nodig. Alles in 1 hand om jou te ontzorgen.

Een relatief kleine investering in je vastgoed die je dubbel en dwars terugverdient.

In elke markt.

 

StudioFiks laat je huis shinen.

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE VISIE VOOR JULLIE HAPPY PLACE?

bottom of page