top of page
DSC03651-2.JPG

INTERIEURADVIES: KLEURADVIES & STYLING

Nieuwe trends, nieuwe wensen, een andere levensfase, een nieuwe gezinssamenstelling of een nieuw begin.  Allemaal momenten die vragen om aandacht voor het interieur. Dat is een uitdaging, zoveel keuzes te maken, concessies te doen, los komen van de oude situatie. Wij maken hier samen met jou een feest van. Met een open en frisse blik en met je persoonlijke wensen gaan we aan de slag. Een mix en match van materialen, motieven, kleuren en stijlen. Tegelijkertijd intrigerend en rustgevend. Styling with a bite.

Van totaalconcept tot  kleuradvies. Wij hebben voor elke vraag een passend pakket.

INTERIEUR ONTWERP

Nieuwe trends, nieuwe wensen, een nieuwe gezinssamenstelling, een volgende levensfase, of een nieuw huis.  Allemaal momenten die vragen om aandacht voor het interieur. Dat is een uitdaging, zoveel keuzes te maken, concessies te doen, los komen van de oude situatie. Wij maken hier samen met jou een feest van. Met een open en frisse blik en met je persoonlijke wensen gaan we aan de slag. Een mix en match van materialen, motieven, kleuren en stijlen. Tegelijkertijd intrigerend en rustgevend. Styling with a bite.

REALISATIE VAN ONTWERP TOT OPLEVERING 

Nadat het interieurplan gemaakt is, kun je natuurlijk niet wachten om het eindresultaat te zien. Net als wij. Maar daar gaat heel wat aan vooraf. Wij kunnen je helemaal 'ontzorgen'. Vanaf het moment van goedkeuring van de ontwerpen tot aan de oplevering. Wij weten van de spreekwoordelijke hoed en de rand. Het aanleveren van de tekeningen, de communicatie met de vakmensen, controle, planning en inkoop. Geen verrassingen achteraf.

CREATING HAPPY PLACES

DSC01354.jpg

Kleuradvies:

een waaier vol aan mogelijkheden 

Je wilt veranderen in huis maar je weet niet hoe? Durf je niet te kiezen voor kleur op de muur, maar wil je dit wel? Je wilt een gezelligere sfeer in huis creëren?  Je nieuwe huis is opgeleverd, alles staat er maar er ontbreekt nog sfeer? Het is voor je gevoel nog niet af. Wij komen bij jou thuis en gaan samen met jou aan de slag. Misschien een andere indeling? Vaak kunnen kleine aanpassingen al een hele verandering zijn. Verzamel vooraf zoveel mogelijk vragen en foto’s die je aanspreken, zodat we de tijd optimaal kunnen benutten.

  • Styling en kleuradvies bij jou thuis (2 uur)

  • Mondelinge inspiratie, ideeën en advies

  • Antwoord op al je vragen

 

StudioFiks, de gids naar je happy place

styling

Verkoopstyling:

de kracht van je huis in de spotlight 

Je wilt je huis optimaal tot zijn recht laten komen, alle focus op de huis, de sfeer, het licht, het uitzicht en de details. Dat vraagt meer dan opruimen. Verkoopstyling is een wetenschap. Snappen wat belangrijk is voor de potentiële kopers. Weten wat ze willen zien, moeten zien en hoe ze de pluspunten zo optimaal mogelijk ervaren. Het is een relatief kleine investering die zich driedubbel en dwars terugverdient. 

 

StudioFiks laat uw huis shinen.

OVER STUDIO FIKS

_DSC5166_edited.jpg

Marjolein Band

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Marjolein Band

De drijvende kracht achter Studio Fiks

Marjolein heeft het talent en de ervaring om heel goed aan te voelen hoe mensen denken. Wat ze willen en wat er nodig is om die juiste toon neer te zetten. Zij kan als geen ander de sfeer creëren in het interieur volledig afgestemd op de persoonlijkheid, of in de zakelijke markt, de identiteit. 

 

Mensen in hun kracht zetten. Of dit nu in de persoonlijke sfeer is of op de werkplek, dat is mijn wens. Deze uitdaging is waarom ik Studio Fiks ben gestart. Vanuit Studio Fiks werk ik met een team van specialisten door het hele land. Natuurlijk ook buiten de landsgrenzen. Want grenzen, die verleg ik graag. Ik denk buiten de kaders, maar wel binnen het gestelde budget.  

Doelgericht, praktisch, professioneel en op maat. Mijn kick is het vinden van verrassende oplossingen, om ruimtes en mensen te laten shinen. Kortom, Creating Happy Places.

 

Opleidingen

Studie Marketing en Economie, Masteropleiding Vastgoedstyling bij het LNV, Interieur Styling, kleuradvies en 3D ontwerpen bij de Nederlandse Interieur Academie, Lichtopleiding Interieurprofessional, Masteropleiding Vastgoed fotografie bij het internationaal geaccrediteerde (IAHSP) Picture & Space en de beroepsopleiding Conceptual Feng Shui aan de Feng Shui Academie. 

bottom of page