top of page

Diederik Pieterse - Aerdenhout

 

We hebben Marjolein gevraagd een volledig  interieur plan te maken voor ons nieuwe huis. Wat een fijne ervaring van begin tot de oplevering; we zijn erg tevreden met het resultaat. Zij komt met ideeën waar we nooit zelf opgekomen waren, en ofschoon we het soms spannend vonden zijn we blij dat we het hele ontwerp hebben uitgevoerd!

Diny Bosch - Haarlem

Dank zij het geweldige kleur- en stylingadvies van Marjolein zijn de kille witte wanden in mijn appartement verdwenen en heb ik een warme en gezellige kamer! Top!

Joris van de Weerd - Den Haag

Griffin's Inc.                

 

@Studio Fiks heeft ons #huis #verkoop klaar gemaakt, nadat het onsuccesvol te lang op de markt had gestaan. Over het gehele traject van inventarisatie van het onderliggende probleem tot het advies voor verbetering, tot het opstellen van de #verkoopstrategie, tot overleg en samenwerking met de #makelaar, tot de uitvoering van de #restyling was het één grote #ontzorging. Strakke #communicatie, duidelijk #totaaloverzicht en heldere #visie maakten dat mogelijk. Het feestelijke resultaat was dat het huis letterlijk binnen 1 dag #verkocht was aan de perfecte koper die de #stijl en de #potentie van het huis meteen begreep. Waardoor ook de overdracht #soepel en #harmonieus verliep. Een betere #verhuis #transitie hadden we ons niet kunnen wensen.

Jordy Groen - Hoofddorp

 

Super fijne zaak, ik heb ervaren dat service en mee denken voorop staat! Mijn vriendin en ik zijn super goed geholpen door Studio FIKS met een frisse nieuwe inrichting. Als we dit zelf moesten doen had het heel veel tijd gekost. Nu werden we heerlijk ontzorgd. Wat een luxe. Alles werd op tijd geleverd en de vakmensen zijn fijne mensen! 

Annemiek Streng - Haarlem

   

Nadat ik mijn woning niet verkocht kreeg heb ik Marjolein gevraagd mij te adviseren bij de verkoop. Marjolein bleek een grote kennis van zaken te hebben en won meteen mijn vertrouwen. Haar advies was helder, ze had oog voor budget en mogelijkheden daarbinnen en was zeer klantgericht. Mijn huis was na het uitvoeren van haar adviezen binnen twee weken verkocht. Kernwoorden voor de werkwijze van FIKS: klantgericht, professioneel, zowel oog voor het grotere geheel als de kleinere details. Echt top!

Natasja Nikolaidis - Haarlem

We hebben met veel pleier met Marjolein aan onze gang/woonkamer metamorfose gewerkt! We keken altijd enorm uit naar onze afspraken! Zelf hadden we nooit durven kiezen voor zoveel kleur op de muren met behang! Marjolein is heel fijn om mee samen te werken en heeft van onze wensen een prachtig geheel weten te maken!

Anne Kooijman - Wassenaar

   

Marjolein werkt heel zorgvuldig. Uiterst vriendelijk en deskundiggeeft ze tips voor een beter 'thuisgevoel'. Sinds haar komstslapen we heerlijk en voelen we ons goed. Iedereen zou eenkeertje advies van Studio Fiks moeten vragen!

Mandi Singh  - Amsterdam

 

Ons huis stond al een jaar te koop zonder dat er een bezichtiging was. Onze makelaar raadde aan met Studio FIKS in gesprek te gaan. Zij kwamen snel met een goed plan om de woning aan te pakken en opnieuw te meubileren. De trap werd geschilderd en er werd laminaat gelegd in de woonkamer waar eerst  bruine vloerbedekking lag. Daarna is het door hen mooi ingericht en kreeg het huis een presentatie die het verdiende. Binnen 2 maanden is het verkocht zelf boven de vraagprijs. Zeer goede service en top resultaat was snel geboekt!

Renate Tromp - Haarlem

 

Interieuradvies leek ons eerst een luxe. Iets extra’s voor als het kan. Onze ervaring in werken met Marjolein Band van Fiks is dat het juist gaat om de basis. Als die weldoordacht is en past bij wie je bent, wie je als gezin bent, klopt alles. Voel je je thuis en ben je samen thuis. Die waarde kan niet overschat worden. Marjolein weet op alle niveau’s wat ze doet en zorgt dat het klopt zonder op te kloppen.

A. Zuidema - Mooijekindvleut Makelaars Amsterdam

 

Marjolein is service- en klantgericht. De styling van onze huizen geeft zij een uitstraling met net een andere touch dan andere stylisten. Ik ben bij met de samenwerking en raad het werken met Studio FIKS van harte aan

Niek Vonk - Amsterdam

Bedankt voor het snelle handelen! Wij zijn erg tevreden met de service van Studio Fiks bij de verkoop van ons appartement, het zag er super uit, wat zeker heeft bijgedragen aan een snelle en succesvolle verkoop.

 

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE VISIE VOOR JULLIE HAPPY PLACE?

bottom of page